Vartotojų registracija, įmonės įtraukimas

Darbo su SimplBooks programine įranga pradžia yra greita ir paprasta! Visas procesas nuo nulio iki darbo pradžios trunka apie 5 minutes.

Norėdami prisijungti, eikite į „SimplBooks“ pagrindinį puslapį ir spustelėkite žalią mygtuką „Registracija“.

Užpildykite registracijos formą, perskaitykite naudojimo sąlygas ir spustelėkite „Kurti paskyrą“

Paspaudus mygtuką „Kurti paskyrą“, jums bus išsiųstas automatinis el. laiškas su nuoroda, patvirtinančia vartotojo abonemento registraciją.
Taip pat galite užsiregistruoti kaip vartotojas su jau turima Google paskyra.

Patvirtinkite paskyrą naudodami el. laiške esančią nuorodą

Paspaudus laiške esančią paskyros aktyvinimo nuorodą, būsite nukreipti į prisijungimo formą su pranešimu „Registracija patvirtinta“ (jei viskas vyko sklandžiai). Tačiau automatizuotame el. laiške esanti nuoroda turėtų būti paspausta per protingą laiką, t.y savaitę, po kurios nustoja galioti nuorodoje esantis saugos kodas.

Įveskite registracijos metu naudotą elektroninio pašto adresą ir slaptažodį ir paspauskite “Prisijungti”

Jei esate naujas vartotojas arba jokia aplinka nesusieta su jūsų vartotojo paskyra, būsite automatiškai nukreipti į puslapį, kuriame galėsite sukurti naują aplinką. Prie kiekvieno lauko yra informacinis mygtukas su 5vedimo instrukcijomis.

Užpildžius naujos įmonės formą ir paspaudus mygtuką „Kurti aplinką“, pagal jūsų įvestus parametrus bus sukurta nauja aplinka, kurią galėsite pradėti naudoti iš karto. Aplinkoje yra instrukcijos, kaip sukurti pagrindinius nustatymus

Svetainėje galite iš anksto pasirinkti tinkamą Kainos planą

Jei gavote reklamos kredito kodą, jį galite pridėti paspaudę nuorodą „Naudoti reklamos kredito kodą“ (po kainos plano pasirinkimu).

Ar esate buhalterinės apskaitos atstovas?

Jei esate buhalterinės apskaitos įmonės atstovas ir ketinate į biuro planą įtraukti naują įmonę, būtinai pažymėkite langelį „Sąskaita faktūra kitai įmonei“, atsidariusiuose papildomuose duomenyse spustelėkite laukelį po „Sąskaitos faktūros gavėjo pavadinimas“ ir iš ten pasirinkite savo įmonės (buhalterinės apskaitos įmonės) pavadinimą. Svarbu jį pasirinkti ten, o ne įvesti dar kartą, nes tik jį pasirinkus, pridėta įmonė iš karto bus įskaityta į teisingą sąskaitą.

Jei jau esate vartotojas ir norite į savo biuro planą įtraukti naują įmonę, lengviausia tai padaryti, jei esate prisijungę prie SimplBooks ir užvedate pelės žymeklį virš įmonės pavadinimo viršuje dešinėje, ten pamatysite įmonių, prie kurių turite prieigą, sąrašas ir parinktis „Pridėti naują aplinką“.

Taip pat galite rinktis Biuro planą naujai įmonei.

Esant poreikiui, buhalterinei įmonei priklausantis klientas gali pasirinkti ir kitą kainos planą. Tokiu atveju jis atsispindės sąskaitoje kaip atskira eilutė su pasirinktu planu.

Jei turite papildomų klausimų, susisiekite su mūsų pagalbos tarnyba: support@simplbooks.ee

Was this article helpful?

Related Articles

Leave A Comment?