Shopify integracija

„SimplBooks“ nemokamą „Shopify“ sąsajos parinktį galima suaktyvinti meniu „Nustatymai -> Sąsajos“. Šios sąsajos atveju tai nėra visiškai automatinė sąsaja, su kuria pardavimo užsakymai iškart pasiekia SimplBooks įvedimo momentu, tačiau norint, kad užsakymai pasiektų SimplBooks, reikia importuoti pardavimo sąskaitų faktūrų sąrašą iš savo Shopify internetinės parduotuvės.

Norėdami suaktyvinti Shopify integraciją, nustatymuose turite įvesti viešą savo elektroninės parduotuvės adresą ir API token. Reikiamas įvestis galite rasti Shopify „Apps and sales channels“ nustatymuose. Sėkmingai suaktyvinus sąsają, pardavimo sąskaitų sąraše po importavimo mygtuku pridedama papildoma galimybė importuoti užsakymus iš Shopify aplinkos.

Shopify viešasis adresas – tai adresas, kurį matote savo interneto naršyklės adreso juostoje, kai įeinate į savo elektroninės parduotuvės valdymo sąsają. Adreso pradžią galite nukopijuoti į „/admin“ „SimplBooks“ nustatymuose

Nustatydami Shopify API naudotoją, galbūt norėsite peržiūrėti ir API vartotojo leidimus. Toliau pateiktame paveikslėlyje parodyta, kur juos galima nustatyti: read_customer, read_orders, read_products ir read_content. Pasirinkę nepamirškite paspausti mygtuko „Save“.

Paskutinis veiksmas yra įdiegti programą Shopify pusėje. Atlikdami šį veiksmą taip pat gausite reikiamą API token. Senesnėse Shopify sąsajose buvo naudojamas API key ir API secret pora. Tačiau dabar užtenka vieno API token.

Norėdami naudoti atsargas, užpildykite kiekvienos produkto kortelės lauką „SKU (Stock Keeping Unit)“ „Shopify“ produktų nustatymuose (Products), kad atitiktų „SimplBooks“ naudojamą prekės kodą.

Was this article helpful?

Related Articles

Leave A Comment?